به گزارش قدس آنلاین به نقل از دانشاه علوم پزشکی گیلان،دکتر فریبرز قناعی ،با بیان اینکه هپاتیت به معنی وجود التهاب در کبد است،اظهار کرد: این التهاب میتواند به شکل حاد کمتر از ۶ ماه تا بهبودی یا مزمن بیش از ۶ ماه باشد.
وی تصریح کرد:در صورتی که هپاتیت مزمن درمان نشود، میتواند باعث پیشرفت بیماری به سمت سیروز کبدی و در برخی افراد باعث سرطان کبد شود.
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به علل مختلف ایجاد هپاتیت تصریح کرد: یکی از شایعترین علل هپاتیت در ایران هپاتیتهای ویروسی بخصوص هپاتیت از نوع B و C است.
قناعی با تاکید بر اینکه اکثر موارد هپاتیت قابل پیشگیری است، افزود: هپاتیت B از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری است و در حال حاضر در ایران، به همه نوزادان در بدو تولد واکسن هپاتیت B تزریق میشود.
وی بهترین روش تشخیص هپاتیت را تستهای آزمایشگاهی بسیار ساده دانست و گفت:اغلب اندازه گیری آنزیمهای کبدی در خون و چند تست ساده دیگر موجب تشخیص هپاتیتهای ویروسی و وجود التهاب در کبد است.
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه هپاتیت C کاملا قابل درمان است، یادآور شد: امروزه درمان هپاتیت C بسیار ساده بوده و این بیماران با دریافت روزانه یک قرص به مدت سه ماه کاملا بهبود یافته و ویروس از بدن آنها خارج میشود.
نظر شما